Sider

onsdag den 10. april 2013

Som lovet her er jeg igen, nu med dokumentet som billedfil.Jeg skulle lige over scanning og et billedprogram først, men her skulle det så være.

Han er godt sur, den fader,.Hun må gerne bære navnet Trolle ,men hendes børn skal jo fremover hedde deres faders navn ,Ermandinger.  Han er åbenbart højtuddannet og yderst velstillet, men det nyttet jo ikke når han ikke er adelig???
dette romantiske par`s første barn er (opkaldt efter mormor:Charlotte Amalie som døde samme år 1717 ) Deres næste barn er også en datter der får navnet Cecilie Margrethe født 1719 og endelig en søn der naturligvis får navn efter den "slemme" morfar Anders,i 1721. Der er styr på det hele ,et barn hvertandet år,så konen ikke bliver alt for slidt. De bor på Købmagergade i København
Hans Henrik Ermandinger er meget populær og anerkendt advokat i de bedre kredse, så det må virkelig have været et skandalebrag el l  på den tid.    LOVE STORY så det basker ???

 "Kjøbenhavns diplomatarium. Samling af dokumenter, breve og andre kilder til oplysning om Kjøbenhavns ældre forhold før 1728"


na na, det er lidt småt ! håber det går alligevel ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar