Sider

fredag den 28. januar 2011

Peder Troelsen, tip tip oldefar

Nå de tidligste lægdsruller er fra 1789, så jeg kan ikkke regne med at finde noget om min Peder Troelsen der jo blev født i 1753, på Volsgaard, Snejbjerg. Fandt hans konfirmations-registrering i AO (Arkivalier online) det var 1770 Konfirmeret i Snejbjerg kirke, boende i Trælund (Snejbjerg) Han har altså været ret gammel som konfirmand 18 år.
Det er lidt (faktisk ret meget) frustrerende at der er lavet en laaaang slægtstavle over slægten der kommer efter hans lillebror Gregers. Men altså ikke en eneste disse om ham. Har meldt mig ind på hjemmesiden Hammerum herred.  (for måske at kunne snuse lidt op )
Noget godt er der da dog sket her på matriklen. Per har omsider fundet sin længe eftersøgte oldefar Peter Johnson. Han hed i virkeligheden (mens han var i DK) Mads Peter Jensen, hvem kunne lige finde på det ? Og for at det ikke skal være løgn, så var han fra Them !!!! som den gamle familiehistorie berettede, han var bare ikke møller, og der var ikke noget romantisk over det ?? Det bliver spændende at følge efterforskningen .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar